Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Verkocht onder voorbehoud Zuideinde 44C
in Nieuwkoop (op Zuidhoek)

In de gemeente Nieuwkoop, vlakbij de Nieuwkoopse Plassen, staat deze royale en duurzame vrijstaande woning met garage te koop. De woning maakt onderdeel uit van het project Zuidhoek en is zo goed als nieuw. De woning heeft een riante leefruimte, vier slaapkamers en twee badkamers. De tuin op het zuiden ligt aan het water (geen vaarwater) met een grote vlonder aan twee zijden van het huis.

De ruime woning heeft een fraaie architectuur. De woning is uitgevoerd met een mooie rode baksteen en deels een rietenkap. De hoge nok en de toepassing van hoogwaardige bouwmaterialen kenmerken de woning.  De heerlijke veranda met donkergrijze accenten zorgt voor een modern tintje. De duurzame, volledig geïsoleerde woning is op de toekomst voorbereid. De woning heeft geen gasaansluiting en is voorzien van een warmtepomp (bodemlus) en zonneboiler en wordt volledig verwarmd via vloerverwarming. 

De vraagprijs voor deze prachtige woning met ruime tuin is

€ 749.000,- k.k. 

Dit is inclusief ligplaats in de nabij gelegen haven.

Voor vragen of het inplannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Peggy van Essen, telefoonnummer 0622940342 of mail naar .