Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

 

Woningbouwprojecten

Zuidhoek

Zuidhoek

Aan de rand van het beschermde natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen is de prachtige woonlocatie Zuidhoek, de Nieuwkoopse Eilanden ontwikkeld.

Bekijk Project
https://www.woneninnieuwkoop.nl/de-verwondering

De Verwondering

In het gebied tussen de 18-holes golfbaan en het landelijke dorp Nieuwveen wordt het plan De Verwondering gerealiseerd. Het project omvat drie wooneilanden met elk een eigen uitstraling en mogelijkheden.

Bekijk Project
Driekoppenland

Driekoppenland

Wonen rond een boomgaard/park. Een plek om te ontspannen en te wonen midden in een waterrijke natuur en toch centraal bij voorzieningen. Is dat ook uw droom? Dan is woningbouwproject DrieKoppenLand wellicht interessant voor u.

Bekijk Project
Vivero

Vivero

Middenin een landelijke omgeving ontwikkelen we het nieuwe aantrekkelijke woongebied ‘Vivero’. De realisatie van een landgoed maakt onderdeel uit van de totale ontwikkeling. Op deze unieke locatie kunt u uw droomhuis bouwen.

Bekijk Project
Buytewech-Noord

Buytewech-Noord

De voorbereidingen voor de ontwikkeling in Buytewech-Noord zijn in volle gang. Het project bestaat uit een verscheidenheid in woningaanbod. Duurzaamheid is één van de belangrijke pijlers in dit plan.

Bekijk Project

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze projecten en wilt u meer informatie over deze prachtige locaties, neem dan contact met ons op. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief