Buiten binnen de Randstad - Wonen in Nieuwkoop

 Woningbouwprojecten

 

Uniek wonen naast midden in een park langs de golfbaan

De Verwondering, Nieuwveen
Het bijzondere woningbouwproject De Verwondering wordt ontwikkeld in Nieuwveen, naast een golfterrein. Verdeeld over drie eilanden wordt een diversiteit aan woningen gerealiseerd en kunt u zelf bepalen hoe u wilt wonen; vrijstaand, 2-onder-1-kap of een rijwoning. Zelf bouwen behoort ook tot de mogelijkheden. Lees verder over de Verwondering.

 

Wonen in het dorp

Vivero (Langeraar-Oost)
Middenin een landelijke omgeving ontwikkelen we het nieuwe aantrekkelijke woongebied ‘Vivero’.  De realisatie van een landgoed maakt onderdeel uit van de totale ontwikkeling. Hier zijn ongeveer 140 kavels opgenomen in uiteenlopende prijsklassen.Op deze unieke locatie kunt u uw droomhuis bouwen.

 

Wonen rond een boomgaard/park

Driekoppenland, Noorden
Wonen rond een boomgaard/park. Een plek om te ontspannen en te wonen midden in een waterrijke natuur en toch centraal bij voorzieningen. Is dat ook uw droom? Dan is woningbouwproject DrieKoppenLand wellicht interessant voor u. 

 

Wonen aan de rand van de Nieuwkoopse Plassen

De Zuidhoek, Nieuwkoop
Woont u binnenkort aan de rand van het beschermde natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen? Verspreid over verschillende eilanden worden 88 kavels en woningen gerealiseerd. Alle woningen krijgen een eigen steiger met directe toegang tot de unieke Nieuwkoopse Plassen.

Alleen op Fase 4 zijn nog enkele kavels voor vrijstaande woningen te koop. Ook worden op dit eiland enkele projectmatige woningen aangeboden. Lees meer over  Zuidhoek.

 

Vrij wonen in de polder  

Ter Aar West
Deze mooie locatie in Ter Aar ligt aan westzijde van het dorp. In het plangebied worden ongeveer 70 woningen gebouwd. Lees meer over Ter Aar West.

Het Hollands Hof, Ter Aar 
In Ter Aar, langs de Oostkanaalweg realiseert VolkerWessels een schitterend project met 42 woningen. Middenin de polder met ruim en vrij uitzicht. Meer informatie op www.hethollandshof.nl

 

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze projecten en wilt u meer informatie over deze prachtige locaties, neem dan contact met ons op.