Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

 

Woningbouwprojecten

Zuidhoek

Zuidhoek

Aan de rand van het beschermde natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen is de prachtige woonlocatie Zuidhoek, de Nieuwkoopse Eilanden ontwikkeld. Er is nog 1 kavel beschikbaar.

Bekijk Project
de-verwondering

De Verwondering

De Verwondering wordt ontwikkeld naast een golfterrein. Verdeeld over drie eilanden wordt een diversiteit aan woningen gerealiseerd.

Bekijk Project
Driekoppenland

Driekoppenland

Wonen rond een boomgaard/park. Een plek om te ontspannen en te wonen midden in een waterrijke natuur en toch centraal bij voorzieningen. Is dat ook uw droom? Dan is woningbouwproject DrieKoppenLand wellicht interessant voor u.

Bekijk Project
Vivero

Vivero

Middenin een landelijke omgeving ontwikkelen we het nieuwe aantrekkelijke woongebied ‘Vivero’. De realisatie van een landgoed maakt onderdeel uit van de totale ontwikkeling. Op deze unieke locatie kunt u uw droomhuis bouwen.

Bekijk Project
Buytewech-Noord

Buytewech-Noord

De voorbereidingen voor de ontwikkeling in Buytewech-Noord zijn in volle gang. Het project bestaat uit een verscheidenheid in woningaanbod. Duurzaamheid is één van de belangrijke pijlers in dit plan.

Bekijk Project
Zuideinde 44c

Zuideinde 44c

Vlakbij de Nieuwkoopse Plassen, staat deze royale en duurzame vrijstaande woning met garage te koop. De woning Zuideinde 44c is inclusief ligplaats in de nabij gelegen haven.

Bekijk Project

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een van onze projecten en wilt u meer informatie over deze prachtige locaties, neem dan contact met ons op. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief