Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Vivero


Wonen bij een landgoed, midden in de natuur!

Langeraar is één van de 13 kernen in onze mooie gemeente. Midden in de landelijke omgeving ontwikkelen we het nieuwe aantrekkelijke woongebied ‘Vivero’.  De realisatie van een landgoed maakt onderdeel uit van de totale ontwikkeling. Op deze unieke locatie kunt u uw droomhuis bouwen. Het plan is zo ingericht dat het veel vrijheid geeft voor het realiseren van uw woning met een minimum aan regels.

 

Het plan richten we in met veel groen en water. Elk deelgebied krijgt een unieke, eigen uitstraling en beleving. Authentieke landwegen, zogenaamde kadewegen, verbinden de gebieden met het landgoed. Het landgoed richten we in volgens een landschapsplan en is grotendeels openbaar toegankelijk. Meer informatie over het Landgoed kunt u vinden op Landgoed Langeraar.

Bronvermelding: Google Maps

Bron; Google Maps

Inmiddels is voor het project Vivero,  Langeraarseweg 12 en Landgoed Langeraar een inrichtingsplan voor de openbare ruimte opgesteld.
In het inrichtingsplan staat nauwkeurig beschreven hoe de woonstraten eruit komen te zien, waar de parkeerplaatsen komen te liggen, hoe de bruggen er uit gaan zien, welke bomen en struiken er in het plan komen te staan en waar er speelvoorzieningen komen.
De gemeente organiseert binnenkort een inloopavond om het inrichtingsplan aan u te laten zien. Tijdens deze informatieavond laten we zien hoe de nieuwe wijk eruit komt te zien.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief