Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Verkeersplan Bouwverkeer Driekoppenland

Start voorbelasting Driekoppenland
Voordat we starten met de bouw op de locatie ‘Driekoppenland’ in Noorden, maken we de locatie klaar voor de bouw. Als eerste brengen we een laag zand/grond aan op locatie. Dit noemen we voorbelasten. Maandag 29 januari start aannemer Spelt met het aanbrengen van deze voorbelasting. Het aanbrengen duurt ongeveer twee maanden. Vervolgens moet de voorbelasting een half jaar blijven liggen. Hiermee zorgen we ervoor dat de grond zo min mogelijk gaat verzakken.

Vervolg
Na de voorbelasting, leggen we de riolering en bouwwegen aan (bouwrijp maken). Dit ronden we in het 4e kwartaal van 2018 af. Vanaf dat moment is de locatie gereed voor woningbouw. De start van de bouw staat momenteel gepland vanaf november 2018.

Bouwverkeer
Voor het bouwverkeer is in samenspraak met bewoners een verkeersplan Driekoppenland opgesteld. Voor verdere informatie of vragen over het (bouw)verkeer kunt u contact opnemen met Dick van der Kolk van Traffic and More. Hij is bereikbaar via 0653-600238 of via . Het inloopspreekuur is vanaf 13 februari 2018 vervallen.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief