Plan Vivero - Wonen in Nieuwkoop
Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Plan Vivero

Op deze unieke locatie kunt u uw droomhuis realiseren. De kavels met verschillende breedtes bieden u de mogelijkheid om een vrijstaande of twee-onder-een-kap woning te realiseren. In het woongebied komt ook een aantal eengezinswoningen. De verkoop van de vrije kavels op "het eiland" is in volle gang. Daarnaast ontwikkelt Bolton het project De Velden, met daarin zowel rijwoningen, tweekappers als vrijstaande woningen. In de ruim opgezette woonwijk komen maximaal 140 woningen. Rond het woongebied zijn veel fiets- en wandelroutes. Hierdoor kunt u heerlijk recreëren en ontspannen in de groene omgeving, binnen de hectische Randstad.

Meer informatie

Wilt u ook wonen in Vivero of wilt u meer informatie over het project? Maak dan, geheel vrijblijvend, een afspraak met onze kaveladviseur Peggy van Essen via telefoonnummer 14 0172 (geen netnummer nodig) of via emailadres; vivero@nieuwkoop.nl

Waar vindt u Vivero?

Navigeer naar de Van Wassenaerstraat 98 in Ter Aar (Langeraar). U komt dan uit bij de rand van het plangebied.Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief