Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Plan Vivero

Op deze unieke locatie kunt u uw droomhuis bouwen. Het totale plan bestaat uit verschillende typen woningbouw, zoals vrije kavels, twee-onder-een-kap woningen en rijwoningen. De vrije kavels op ‘het eiland’  met verschillende breedtes bieden ruimte voor  een vrijstaande of twee-onder-een-kap woning. De verkoop van de vrije kavels is in volle gang. De eerste kavelkopers wonen inmiddels naar volle tevredenheid op het eiland.

Naast het eiland met de vrije kavels ontwikkelt Bolton rijwoningen, tweekappers als vrijstaande woningen. Dit project heet De Velden. Fase 1 van De Velden is bijna klaar. Binnenkort start de verkoop van fase 2. Fase 2 omvat 18 energiezuinige en gasloze woningen. Deze 18 woningen zijn allemaal tussen- en hoekwoningen met verschillende woonoppervlaktes. Kijk voor meer informatie over deze woningen en de start verkoop op www.develdenlangeraar.nl.

Vivero is een ruim opgezette woonwijk met maximaal 140 woningen. Rond het woongebied zijn veel fiets- en wandelroutes. U kunt hier heerlijk recreëren en ontspannen. Het naastgelegen landgoed zorgt voor een prachtige, groene beleving, binnen de hectische Randstad.

Meer informatie

Wilt u ook wonen in Vivero of wilt u meer informatie over het project? Maak dan, geheel vrijblijvend, een afspraak met onze kaveladviseur Peggy van Essen via telefoonnummer 14 0172 (geen netnummer nodig) of via emailadres; vivero@nieuwkoop.nl

Waar vindt u Vivero?

Navigeer naar de Van Wassenaerstraat 98 in Ter Aar (Langeraar). U komt dan uit bij de rand van het plangebied.Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief