Buiten binnen de Randstad - Wonen in Nieuwkoop

Overzicht kavels in Nieuwkoop

Door met uw muis over dit kaartje te bewegen, krijgt u per 'stipje' te zien welk project het betreft. Ook kunt u direct doorklikken naar de projectwebsite.

De Verwondering - Nieuwveen

Wonen in een park naast de golfbaan in Nieuwveen! Bouw hier uw droomhuis in een landelijk gebied met de natuur overal om u heen.

https://www.woneninnieuwkoop.nl/de-verwondering

Vivero - Langeraar

Midden in een landelijke omgeving ontwikkelt de gemeente Nieuwkoop  het  nieuwe, aantrekkelijke woongebied ‘Vivero’. Het woongebied wordt ontwikkeld met twee particuliere initiatieven met elk hun eigen woonprogramma, namelijk ‘Landgoed Langeraar’ en ‘De Drooghmakerij’. 

 

https://www.woneninnieuwkoop.nl/vivero

Damstaete - Langeraar

Omdat er de komende jaren voldoende bouwmogelijkheden in de kern Langeraar zijn, is  ontwikkeling van het plan Damstaete stilgelegd. De bodem wordt dit jaar gesaneerd en ingericht als openbaar groen/trapveld. Op lange termijn kan in Damstaete alsnog gebouwd worden.

Ter Aar West

In dit plan liggen 5 vrije woonkavels die momenteel allemaal in optie zijn.

https://www.woneninnieuwkoop.nl/ter-aar-west

Zuidhoek - Nieuwkoop

Wonen aan de rand van de Nieuwkoopse Plassen. Alle woningen beschikken over een eigen ligplaats voor een boot, met directe toegang tot de Plassen!

www.zuidhoek-nieuwkoop.nl

Zuideinde 40 - Nieuwkoop

Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage/berging, grote werkruimte en heerlijke tuin op het zuiden.

https://www.funda.nl/koop/nieuwkoop/huis-48062947-zuideinde-40/

Buytewech Oost - Nieuwkoop

Een sfeervolle uitbreidingswijk in de kern Nieuwkoop.

https://www.woneninnieuwkoop.nl/buytewech-oost

Voormalig gemeentewerf Zevenhoven

Meer informatie over deze locatie volgt binnenkort.

Dorpsstraat 109-111 Zevenhoven

Woonkavels voor 2 vrijstaande en 4 half vrijstaande woningen. De koper is in hoge mate vrij om het ontwerp van de woning zelf te bepalen!

https://www.woneninnieuwkoop.nl/dorpsstraat-109-111-zevenhoven

Driekoppenland - Noorden

https://www.woneninnieuwkoop.nl/driekoppenland


In de verkoop

   

Aan de rand van het beschermde natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen, ontwikkelen we momenteel de prachtige woonlocatie Zuidhoek. Verspreid over verschillende eilanden liggen verschillende kavels - direct aan de plassen in Nieuwkoop. www.zuidhoek-nieuwkoop.nl.

   

In het plan De Verwondering in Nieuwveen kunt u uw woonwensen realiseren! Wilt u een grote - of juist een kleine kavel? Gelegen naast de golfbaan of toch liever aan het water? In ‘De Verwondering’ kan het allemaal! Klik hier voor meer informatie over dit aantrekkelijke woningbouwproject.

   

Uw droomhuis bouwen op een idyllisch plekje? Dat kan! Midden in het Groene Hart in het plaatsje Noorden (Voorweg 35), kunt u op uw eigen kavel, direct aan de Noordense Plas, een vrijstaande woning bouwen. Een twee-onder-één-kap-woning bestaat ook tot de mogelijkheid.

   

35 kavels in Het Hollands Hof - midden in de polder bij Ter Aar. Gunstige prijzen! Meer informatie op www.hethollandshof.nl.