Voor meer informatie Bel 14 0172 of Mail ons

Overzicht kavels in Nieuwkoop

Door met uw muis over dit kaartje te bewegen, krijgt u per 'stipje' te zien welk project het betreft. Ook kunt u direct doorklikken naar de projectwebsite.

De Verwondering - Nieuwveen

Wonen in een park naast de golfbaan in Nieuwveen! Bouw hier uw droomhuis in een landelijk gebied met de natuur overal om u heen.

https://www.woneninnieuwkoop.nl/de-verwondering

Vivero - Langeraar

Midden in een landelijke omgeving ontwikkelt de gemeente Nieuwkoop  het  nieuwe, aantrekkelijke woongebied ‘Vivero’. Het woongebied wordt ontwikkeld met twee particuliere initiatieven met elk hun eigen woonprogramma, namelijk ‘Landgoed Langeraar’ en ‘De Drooghmakerij’. 

 

https://www.woneninnieuwkoop.nl/vivero

Zuidhoek - Nieuwkoop

Wonen aan de rand van de Nieuwkoopse Plassen. Alle woningen beschikken over een eigen ligplaats voor een boot, met directe toegang tot de Plassen!

www.zuidhoek-nieuwkoop.nl

Buytewech Oost - Nieuwkoop

Woon-Werkkavels

Een sfeervolle uitbreidingswijk in de kern Nieuwkoop

https://www.woneninnieuwkoop.nl/buytewech-oost

Driekoppenland - Noorden

https://www.woneninnieuwkoop.nl/driekoppenland


In de verkoop

   

In het plan De Verwondering in Nieuwveen kunt u uw woonwensen realiseren! Wilt u een grote - of juist een kleine kavel? Gelegen naast de golfbaan of toch liever aan het water? In ‘De Verwondering’ kan het allemaal! Klik hier voor meer informatie over dit aantrekkelijke woningbouwproject.

   

Midden in de landelijke omgeving van Langeraar ontwikkelen we het nieuwe aantrekkelijke woongebied Vivero. Wilt u wonen bij een landgoed, midden in de natuur? Neem dan eens een kijkje op www.vivero-langeraar.nl.
   
 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief