Voor meer informatie Bel 14 0172 of Mail ons

Over Nieuwkoop

Vrij, actief en betrokken. Dat is waar Nieuwkoop voor staat. En dat merkt u aan alles. Of u nu een dagje komt recreëren in het afwisselende landschap, of hier komt wonen. Alle 13 authentieke dorpen bieden u veel mogelijkheden. Nieuwkoop ligt heel centraal ten opzichte van de vier grote steden, midden in een natuurgebied. In Nieuwkoop woon je buiten binnen de randstad.

 

Vrij, Actief en Betrokken

Vrij: Je bent in de gemeente Nieuwkoop vrij in het kiezen van een kern, woning of architectuur, Nieuwkoop is welstandsvrij. Er is vrij uitzicht in de uitgestrekte polders en je voelt je vrij op de fiets, wandelend of op het water.

Actief: In de directe omgeving kun je actief buiten spelen en sporten. We hebben een rijk en actief verenigingsleven met veel actieve en betrokken vrijwilligers. Nieuwkoop is actief en vooruitstrevend. Voorbeelden zijn het moderne Klant Contact Centrum (KCC), het Kulturhus Kaleidoskoop en de vele (duurzame) bouwprojecten.

Betrokken: Ook biedt Nieuwkoop een veilige leefomgeving. Er is veel sociale betrokkenheid. Het met elkaar zaken ondernemen en voor elkaar zorgen, zorgt er bijna automatisch voor dat u zich hier echt thuis voelt.

De heerlijke vrijheid van Nieuwkoop ontdekken gecombineerd met uiteenlopende activiteiten waarnaar u in uw vrije tijd op zoek bent? Neem ook een kijkje op de website van Ontdek Nieuwkoop

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief