Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Kavels Vivero

De ontwikkeling van Vivero is in volle gang. Het middelste deel van Vivero is in de vorm van een eiland. Dit omvat achttien vrije kavels en twee "combikavels" voor de bouw van een twee-onder-een-kapwoning. De uitbreiding van Vivero aan de zijrand bestaat uit 9 vrije kavels. De kavels van verschillende breedtes bieden de mogelijkheid om diverse typen woningen te realiseren. De onderstaande afbeelding laat zien hoe het plan eruit ziet.

Indien u geïnteresseerd bent in een kavel dan kunt u onder het kopje downloads alle documenten en formulieren met betrekking tot de verkoop vinden. Uiteraard kunt u ook direct naar het overzicht kavelprijzen

Voordat u zich inschrijft op een kavel is het aan te raden het bestemmingsplan door te lezen en u te laten informeren over de bouwmogelijkheden. Aan de hand van de regels in het bestemmingsplan kunt u bepalen of het bouwen van uw droomwoning haalbaar is op de kavel van uw voorkeur.

Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u het bestemmingsplan Vivero, Langeraarseweg 12 en Landgoed Langeraar inzien. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden die het bestemmingsplan biedt, dan kunt u via www.nieuwkoop.nl een afspraak maken met ons Omgevingsloket om u of uw adviseur hierover te laten informeren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de kavels ? Maak dan een afspraak met onze kaveladviseur Peggy van Essen via vivero@langeraar.nl of 14 0172 (geen netnummer nodig).