Voor meer informatie Bel 14 0172 of Mail ons

Kavels in Nieuwkoop

 

Het is in Nieuwkoop ook mogelijk een woning te bouwen naar uw eigen woonwensen. Op verschillende locaties binnen de gemeente Nieuwkoop zijn er kavels beschikbaar waar naar eigen inzicht een droomhuis gebouwd kan worden. De kavels variëren in grootte, prijsklasse en bouwmogelijkheden. Interesse om uw droomwoning in Nieuwkoop te bouwen? Kies u uw locatie maar uit!

Door met uw muis over dit kaartje te bewegen, krijgt u per 'stipje' te zien welk project het betreft. Ook kunt u direct doorklikken naar de projectwebsite.  

De Verwondering - Nieuwveen

Wonen in een park naast de golfbaan in Nieuwveen! Bouw hier uw droomhuis in een landelijk gebied met de natuur overal om u heen.

https://www.woneninnieuwkoop.nl/de-verwondering

Vivero - Langeraar

Midden in een landelijke omgeving ontwikkelt de gemeente Nieuwkoop  het  nieuwe, aantrekkelijke woongebied ‘Vivero’. Het woongebied wordt ontwikkeld met twee particuliere initiatieven met elk hun eigen woonprogramma, namelijk ‘Landgoed Langeraar’ en ‘De Drooghmakerij’. 

 

https://www.woneninnieuwkoop.nl/vivero

Zuidhoek - Nieuwkoop

Wonen aan de rand van de Nieuwkoopse Plassen. Alle woningen beschikken over een eigen ligplaats voor een boot, met directe toegang tot de Plassen!

www.zuidhoek-nieuwkoop.nl

Buytewech Oost - Nieuwkoop

Woon-Werkkavels

Een sfeervolle uitbreidingswijk in de kern Nieuwkoop

https://www.woneninnieuwkoop.nl/buytewech-oost

Driekoppenland - Noorden

https://www.woneninnieuwkoop.nl/driekoppenland

   

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief