Voor meer informatie Bel 14 0172 of Mail ons

Kavelkijkdag goed bezocht

Zaterdag 21 mei organiseerde Wonen in Nieuwkoop een heuse kavelkijkdag. Zo’n 100 geïnteresseerden kwamen kijken bij (één van) de drie woningbouwprojecten Vivero, Zuidhoek en De Verwondering.

De kijkdag was dé plek voor (toekomstige) inwoners van de gemeente Nieuwkoop. Tijdens deze dag konden bezoekers informatie verzamelen die nodig is bij de aanschaf van een kavel. Bouwbedrijven, architecten, een makelaar en natuurlijk de gemeente zelf gaven voorbeelden van woningen en bouwstijlen, bouwadvies en advies over de koop en verkoop van woningen en vrije kavels.

Praktische informatie

Heeft u de kijkdag gemist? Kom dan eens langs in ons kavelcentrum aan het Teylersplein 1 in Nieuwveen. In het kavelcentrum vindt u informatie over de alle woningbouwprojecten in de gemeente Nieuwkoop. U kunt ook een vrijblijvende afspraak maken met onze kaveladviseur Peggy van Essen. Zij kan u alles vertellen over de vrije kavel en bezoekt met u, indien gewenst, de kavels op locatie. Een afspraak maken kan via telefoonnummer 14 0172 (geen netnummer nodig) of e-mail 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief