Voor meer informatie Bel 14 0172 of Mail ons

Kavelcentrum Wonen in Nieuwkoop

Heeft u interesse in een nieuwe woning? Dan mag een bezoek aan het kavelcentrum Wonen in Nieuwkoop niet ontbreken. Ook hier kunt u het aanbod van vrije kavels binnen de gemeente bekijken. En u kunt hier ook terecht als u interesse hebt in een van de woningbouwprojecten in Nieuwkoop, Ter Aar, Nieuwveen, Zevenhoven of Langeraar.

 
In het kavelcentrum liggen verschillende informatiemappen en brochures die u kunt meenemen. U kunt hier alle informatie krijgen over het project waarin u geïnteresseerd bent. Ook geven de diverse maquettes een goed beeld van het desbetreffende project. Heeft u vragen over een bepaald project? Onze receptioniste brengt u graag in contact met een medewerker. 

Vooruitstrevend

Met het kavelcentrum speelt de gemeente Nieuwkoop in op de huidige woonmarkt. De gemeente heeft hoge ambities op het gebied van woningbouw en het kavelcentrum kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Ook wethouder Veninga is enthousiast. ‘De perspectieven lijken steeds beter voor bouwen in Nieuwkoop. We zijn van een ontwikkelplanologie naar een uitnodigingsplanologie gegaan en daardoor kunnen we in veel gevallen secuur maatwerk leveren. Dat betekent dat veel individuele woonwensen in vervulling kunnen gaan.’

Openingstijden

Elke werkdag van 8.30 – 17.00 uur. 
Locatie: gemeentehuis Nieuwveen, Teylersplein 1.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief