Buiten binnen de Randstad - Wonen in Nieuwkoop

Inrichtingsplan Vivero

Vivero richten we in met veel groen en water. Er ontstaan door het ontwerp van het plan verschillende kleine deelgebieden met elk een eigen uitstraling en beleving. Voor de kinderen komen er diverse speelplekken waar zij naar hartenlust kunnen spelen. Deze speelplekken vullen we in overleg met de nieuwe bewoners.

Voor het project Vivero is een inrichtingsplan voor de openbare ruimte opgesteld. In het inrichtingsplan staat o.a. beschreven hoe de woonstraten eruit komen te zien, waar de parkeerplaatsen komen te liggen, hoe de bruggen eruit gaan zien, welke bomen en struiken er in het plan komen te staan en waar de speelvoorzieningen komen.  De bewoners van Langeraar konden reageren op het inrichtingsplan. Deze reacties zijn, waar mogelijk, meegenomen in het definitieve plan.