Voor meer informatie Bel 14 0172 of Mail ons

Project De Verwondering biedt de ruimte voor u!

In het gebied tussen de 18-holes golfbaan en het landelijke dorp Nieuwveen wordt het plan De Verwondering gerealiseerd. Het project omvat drie wooneilanden met elk een eigen uitstraling en mogelijkheden. De kleine groene woonwijken worden aantrekkelijk ingericht en bieden veel ruimte voor wonen, wandelen, spelen…. voor ú!

Het plan

In het plan De Verwondering bouwen we ruim opgezette woonbuurten in laagbouw met uiteenlopende woningtypen en bouwmogelijkheden. Lees meer >

Kavels

Uw droomhuis realiseert u op één van de prachtige vrije kavels op de Verwondering. Lees meer >

Impressie

Fotoboek de Verwondering Lees meer >

Starterslening

Op 20 december 2012 heeft de gemeenteraad de Verordening Starterslening Nieuwkoop 2012 vastgesteld. Lees meer >

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven De Verwondering Lees meer >

Kavels

Downloads De Verwondering Lees meer >

Het plan

In het plan De Verwondering bouwen we ruim opgezette woonbuurten in laagbouw met uiteenlopende woningtypen en bouwmogelijkheden. Wonen in een park, aan het water of tegenover de uitgestrekte golfbaan? Een grote of juist een kleine woning? In dit plan zijn er veel mogelijkheden en allemaal op ruime kavels in het groen. Het plan bestaat uit drie ‘eilanden’: Het Noordereiland, het Parkeiland en het Zuidereiland. De drie eilanden worden van elkaar gescheiden door brede watergangen.

Lees meer over het plan

Kavels

Noordereiland

Het Noordereiland hebben we verdeeld in 34 mooie, ruime kavels. Op dit gasloze eiland krijgt u alle vrijheid om een woning naar eigen smaak te ontwikkelen. De meeste kavels liggen aan het water en een aantal liggen aan het centrale park.

Lees meer...>

Parkereiland

In 2012 zijn we gestart met de ontwikkeling van het Parkeiland in Nieuwveen. Dit is het middelste eiland. Op dit eiland is al volop gebouwd en zijn alle kavels verkocht of in optie.

Lees meer...>

Zuiderereiland

De verkoop van kavels op het Zuidereiland is per 1 november 2018 van start gegaan. Op het eiland zijn 33 kavels beschikbaar voor vrijstaande en twee-onder-eenkapwoningen. Deze ruime brede kavels komen in een parkachtige omgeving aan brede waterpartijen.

Lees meer...>

Fotoboek

Bekijk hier de impressies van het project van de afgelopen jaren.

Starterslening

Op 20 december 2012 heeft de gemeenteraad de Verordening Starterslening Nieuwkoop 2012 vastgesteld. Door deze verordening kunnen inwoners met beperkte financiële middelen, die voor de eerste keer een eigen woning kopen, in aanmerking komen voor een starterslening. De starterslening kan voor zowel bestaande als nieuwe woningen aangevraagd worden.

Voor informatie kunt u hier terecht.

Nieuwbrieven en downloads

Nieuwsbrieven De Verwondering

Alle Nieuwsbrieven

Download De Verwondering

Alle Downloads

Nieuws

Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis

Op donderdag 5, vrijdag 6 en zaterdag 7 november kunt u de Beurs Eigen Huis online bezoeken. Gedurende deze drie dagen zijn er gratis online inspiratiesessies...

Lees meer...
Kavels Plan de Verwondering

Kavels Plan de Verwondering

De kavels op het Zuidereiland en het Noordereiland in plan de Verwondering zijn erg in trek. Dat merkt makelaar Ron Hoogervorst, nadat hij de taken van...

Lees meer...

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief