CPO DrieKoppenland - Wonen in Nieuwkoop
Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

CPO/Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Bouwen volgens CPO

CPO is een manier om zelf je eigen woning te ontwikkelen. Bij CPO richt je samen met een aantal andere mensen een vereniging of stichting op en koop je samen een stuk bouwgrond. Vervolgens ontwikkel en bouw je zelf je eigen woning. Doordat je zelf ontwikkelaar bent, heb je grote invloed over hoe je toekomstige huis eruit ziet en heb je veel zeggenschap over de directe leefomgeving. Met een goede professionele begeleiding is bouwen volgens CPO voor iedereen prima te doen!. 

De voordelen van zelf bouwen (CPO) op een rij:

  • Je bepaalt zelf hoe je wilt wonen en hoe je woning eruit komt te zien.
  • Je kunt efficënter en dus goedkoper bouwen.
  • Samen sta je sterk en verdeel je taken.
  • Je leert vooraf je buren kennen. 

Driekoppenland is de derde woonwijk in de gemeente waar CPO bouw mogelijk is. Driekoppenland heeft vanaf 1 februari 9 beschikbare CPO kavels/woningen te koop. De gemiddelde kavelprijs voor een CPO woning in DrieKoppenLand is € 470,= per m2. Heb je interesse in CPO bouw of één van de andere woningen? Neem dan contact op met Peggy van Essen via driekoppenland@nieuwkoop.nl.

Informatieavond

Maandagavond 29 januari 2018 is er om 19.30 uur een informatieavond over de verkoop van de eerste (CPO) kavels.

Wanneer?        maandag 29 januari
Hoe laat?         van 19.30 tot 21.30
Waar?              de Rietzanger in Noorden (Theresiahof 9)

Tijdens deze avond vertellen we u over de mogelijkheden van CPO. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om de plannen toe te lichten. Daarnaast is bureau Urbannerdam aanwezig. Zij zijn gespecialiseerd in het opzetten en begeleiden van zelfbouwprojecten en klushuizen. Tijdens de avond geven zij een presentatie over bouwen volgen CPO en lichten ze het proces toe.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief