Voor meer informatie Bel 14 0172 of Mail ons

Kavels Plan de Verwondering

15-07-2020

De kavels op het Zuidereiland en het Noordereiland in plan de Verwondering zijn erg in trek. Dat merkt makelaar Ron Hoogervorst, nadat hij de taken van de vertrekkende kaveladviseur Peggy van Essen heeft overgenomen.

Ron vertelt; Door de vele gesprekken die plaats hebben gevonden, constateer ik dat er veel gesprekken met geïnteresseerden zijn, die met name de druk uit de grote steden willen vermijden. Het opzoeken van rust in een mooie natuurlijke omgeving. De locatie van de Verwondering, biedt hierin een uitgelezen kans. In het natuurrijke Nieuwkoop zien we een woonwijk ontstaan van waaruit de inwoners van de gehele Randstad naar toe trekken. Ik ben trots op deze animo, maar vooral op de mogelijkheden die deze gemeente biedt. Deze mogelijkheden uitten zich in een schitterende woonomgeving met veel recreatieve mogelijkheden, maar ook in de vrijheid van bouwstijlen voor een nieuwe woning.

Voor meer informatie over de kavels op de eilanden kunt u contact opnemen met Ron Hoogervorst van makelaarskantoor Deerenberg en van Leeuwen via 0172-521010 of bekijk de mogelijkheden op www.plandeverwondering.nl.

Makelaar Ron Hoogervorst

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief