Voor meer informatie Bel 14 0172 of Mail ons

Afscheid kaveladviseur Peggy van Essen

29-01-2020

Voor velen is Peggy van Essen een bekend gezicht bij de gemeente Nieuwkoop. Als kaveladviseur was zij hét aanspreekpunt voor geïnteresseerden. Per 1 februari is Peggy niet meer werkzaam bij de gemeente Nieuwkoop. Ze zet haar carrière voort bij een makelaarskantoor in Spanje.  Haar expertise en inzet die ze altijd toonde gaan we zeker missen.

Peggy vertelt: “Jarenlang heb ik de kavelverkoop voor de gemeente Nieuwkoop met veel plezier en enthousiasme gedaan. Gedurende deze jaren heb ik heel veel geleerd en ervaring opgedaan welke ik nu kan gebruiken voor mijn nieuwe baan bij een makelaarskantoor in Spanje, alwaar wij ook een nieuwe woning hebben gekocht”.

Per 1 februari neemt Ron Hoogervorst van makelaarskantoor Deerenberg & van Leeuwen in Nieuwkoop, de verkoop van de nog beschikbare kavels in plan De Verwondering over. Hij is het eerste aanspreekpunt rondom de aanschaf van een kavel. Voor vragen die betrekking hebben op de projecten of de bouw van de woning en alles wat daarbij komt kijken, is Jan Geijtenbeek van de gemeente Nieuwkoop bereikbaar voor al uw vragen.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief