Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Ondertekening WSN sociale huurwoningen DrieKoppenland

11-12-2018

11 december ondertekenden wethouder Guus Elkhuizen en Caroline Nolet, directeur-bestuurder van Woningstichting Nieuwkoop, een overeenkomst voor de bouw van 12 gasloze sociale huurwoningen binnen woningbouwproject Driekoppenland. “We zijn blij dat we in Woningstichting Nieuwkoop een partij hebben gevonden die wil investeren in deze duurzame wijk”, zegt wethouder Guus Elkhuizen. Het ontwerp van de woningstichting Nieuwkoop voorziet in een 2 soorten huurwoningen. Er komen 4 beneden-/bovenwoningen op de koppen en daartussen 8 gezinswoningen. Uit vooronderzoek bleek dat hier veel behoefte aan is. “Zo kunnen wij zowel de kleinere huishoudens, als de gezinnen uit Noorden bedienen”, zegt Caroline Nolet. 

Uiteraard gasloos 
Net als alle andere woningen in het gebied, worden ook de huurwoningen gasloos ontworpen. Hierbij vervangt een elektrische warmtepomp de Cv-installatie. De woningen zijn straks goed geïsoleerd en luchtdicht, zodat zij zo weinig mogelijk energieverliezen.  

Interesse? Nog even wachten 
De huurwoningen worden naar verwachting in de tweede helft van 2019 op www.woningnethollandrijnland.nl aangeboden en zomer 2020 opgeleverd. Bent u geïnteresseerd in een van de woningen? Schrijf u dan alvast in als woningzoekende op Woningnet. De gemeente en Woningstichting Nieuwkoop stellen in de loop van 2019 de regels op voor het toewijzen van de woningen. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief