Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Meedenken over buitenruimte DrieKoppenland

14-11-2018

De ontwikkelingen van de wijk DrieKoppenland zit in een stroomversnelling. Alle woningen zijn in de verkoop en in het 2e kwartaal van 2019 start de bouw. Dit geldt ook voor de sociale huurwoningen binnen het project.

Als de woningen gebouwd zijn, richten we de buitenruimte in. Denk hierbij aan het grote centrale park, speelvoorzieningen, erfafscheidingen van woningen, straten, wandelpaden, de overgang van de wijk naar de bestaande bouw en het nog te ontwikkelen natuurgebied Ruygeborg 2.

Op woensdag 28 november organiseren we een ontwerpsessie voor de buitenruime van woningbouwproject DrieKoppenland. Vanaf 19:15 uur kunt u bij De Rietzanger, Theresiahof 9 in Noorden naar binnen. Om 19:30 uur start landschapsarchitect Peter Verkade met een presentatie. Ter inspiratie laat hij een aantal mogelijkheden voor de buitenruimte van de wijk zien en licht deze beelden toe. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwerp. Wat vindt u belangrijk voor het gebied?

Voor wie is deze avond?
Heeft u een woning binnen het project gekocht? Woont u in de buurt van het project of heeft u interesse voor één van de huurwoningen? Iedereen uit Noorden is welkom om mee te denken over de inrichting van de buitenruimte.

Na deze avond starten we met het ontwerp van de buitenruimte. Uw input en ideeën nemen we (waar mogelijk) mee bij het ontwerp voor de buitenruimte van DrieKoppenland. Op deze manier creeëren we met elkaar een prachtige plek om te wonen voor jong en oud.

Wellicht tot ziens op 28 november!

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief