Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Start verkoop Het Noordereiland - Zevenhoven

18-10-2018

HET NOORDEREINDE TE ZEVENHOVEN – VERKOOP  7 NOVEMBER OFFICIEEL VAN START!

Op woensdag 7 november gaat de verkoop van het nieuwbouwproject Het Noordereinde in Zevenhoven officieel van start. Het project bestaat uit 45 energiezuinige en gasloze koopwoningen.  Van 19:00 tot 21:00 uur zijn belangstellenden  van harte welkom bij ’t Trefpunt, S. van Drielstraat in Zevenhoven! 

In de nieuwe wijk Het Noordereinde in Zevenhoven worden te midden van de uitgestrekte weilanden 16 eengezinswoningen, 6 tweekappers met garage en 23 herenhuizen in diverse prijsklassen gerealiseerd. Onder deze woningen worden ook een groot aantal hoekwoningen aangeboden op een ruimere kavel al dan niet voorzien van een garage. Door de ligging aan de rand van het dorp direct grenzend aan de uitgestrekte weilanden ervaar je de sfeer van het landelijk wonen, het is een veelbelovende plek voor een brede doelgroep!

De woningen hebben een kenmerkende en stijlvolle uitstraling en variëren in woningbreedte.
Welke woning je ook kiest in Het Noordereinde, je bent verzekerd van een energiezuinige en duurzame woning die standaard al prettig is ingedeeld. Alle woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp, PV-panelen en vloerverwarming met de mogelijkheid tot koeling. De wijk is zo opgezet dat iedereen aan het groen woont.

DUURZAAM EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST
De woningen worden tevens gekenmerkt door hun zeer duurzame karakter. Alle woningen zijn ‘All electric” en voorzien van PV-panelen, een individuele bodemwarmtepomp in combinatie met vloerverwarming die de woning verwarmt dan wel koelt.

UNIEKE LIGGING MIDDEN IN HET GROENE HART
De woningen hebben een vrije ligging midden in het Groene Hart, nabij de steden rondom Amsterdam, Leiden en Utrecht. Wonen in Het Noordereinde is dus landelijk wonen midden in het Groene Hart!

INSCHRIJVING
Na de start verkoop van 7 november start de inschrijfperiode voor het project. Belangstellenden die in aanmerking willen komen voor een woning kunnen zich tijdens deze periode inschrijven voor één of meerdere woningen. Tot aan de start verkoop wordt er zoveel mogelijk informatie gedeeld op de projectwebsite:  www.hetnoordereinde.nl.

De verkoop van dit woningbouwproject loopt via Drieman Garantiemakelaars 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief