Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Verkoop 25 woningen in DrieKoppenland gestart

16-10-2018

Op 10 oktober is de verkoop gestart van 25 energiezuinige en gasloze eengezinswoningen in DrieKoppenland. Driekoppenland is de nieuwe woonwijk van het dorp Noorden, gelegen in de gemeente Nieuwkoop. Vink+Veenman bouwt hier 25 ruime en duurzame eengezinswoningen. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en hebben de mogelijkheid tot vloerkoeling. De woningen zijn voorzien van een individuele warmtepomp en een groot aantal zonnepanelen, waardoor zij voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid.

De tussenwoningen staan op ruime kavels en hebben een diepe achtertuin. De hoekwoningen hebben een riante zijtuin met de mogelijkheid tot de bouw van een garage.

De woningen kenmerken zich door de unieke ligging en het uitzicht op een boomgaard met park en speelruimte voor kinderen. Meer informatie over deze energiezuinige woningen is te vinden op www.3koppenland.nl.

Wilt u meer ruimte en bent u op zoek naar een vrije kavel? Dat kan ook in Driekoppenland! Kijk dan op www.woneninnieuwkoop.nl/driekoppenland of maak een vrijblijvende afspraak met onze kaveladviseur, Peggy van Essen, via telefoonnummer 14 0172 (geen netnummer nodig) of .

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief