Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Buytewech-Noord: de nieuwe woonwijk in Nieuwkoop

03-04-2018

Hoewel de start verkoop van Buytewech-Noord nog niet zover is, willen wij u toch alvast kennis laten maken met dit project. Buytewech-Noord ligt aan de rand van het dorp Nieuwkoop, net voorbij park Buytewech. Voor Buytewech-Noord is momenteel een bijzonder participatieproces gaande. Omwonenden, toekomstige kopers en andere belangstellenden denken mee over de invulling van het gebied. Tijdens verschillende bijeenkomsten spraken we over onderwerpen als het groen in de wijk, duurzaamheid, soort woningen en de toegangswegen van de nieuwe woonwijk.

Alle ideeën, vragen en zorgen verwerken we in drie verschillende vlekkenplannen voor de nieuwe woonwijk. In zo’n vlekkenplan schetsen we de hoofdlijnen van Buytewech-Noord. Woensdag 16 mei presenteren we de vlekkenplannen tijdens een informatieavond aan alle belangstellenden. Tijdens deze avond kunt u uw mening geven over deze plannen. Met alle reacties maken we één vlekkenplan, dat we voorleggen aan de gemeenteraad. U bent 16 mei van harte welkom in Hoeve Rijlaarsdam te Nieuwkoop.

Wilt u meer informatie over de informatieavond of over het verloop van het project? Kijk dan op www.woneninnieuwkoop.nl/bijeenkomsten.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief