Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Feestelijke oplevering huurwoningen Vivero

08-12-2017

Alle 28 huurwoningen binnen woningbouwproject Vivero zijn af. De meeste huurders wonen er al even en woensdag 6 december zijn de woningen feestelijk opgeleverd. Wethouder Guus Elkhuizen, Harry Otto van dorpsraad Rondom de Plassen en mevrouw Touw, één van de nieuwe bewoners, zorgden er samen voor dat de lichtjes in de grote kerstboom gingen branden.

Woondiensten Aarwoude is zeer blij met de uitbreiding van het aantal sociale huurwoningen in Langeraar. Het begon allemaal met de wens van dorpsraad Rondom de Plassen. Zij zouden graag zien dat er sociale huurwoningen werden gebouwd binnen het project Vivero. En dat is gelukt. Uit de bestaande sociale huurwoningen zijn 26 huurders doorgestroomd naar Vivero.

Mevrouw Touw is één van de tevreden nieuwe bewoners. Zij geniet dagelijks van het comfort en de warmte van haar nieuwe woning. In de achtertuin van de nieuwe woningen is op verzoek van de huurders een Jeu de Boules baan aangelegd. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten en met elkaar een bal te gooien. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief