Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Doe mee met de duurzame huizenroute

02-10-2017

De gemeente Nieuwkoop doet mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route. We zijn daarvoor op zoek naar duurzame huizen in onze gemeente. Ervaringen met isoleren, een warmtepomp of een geheel energiezuinige woning; elke ervaring telt. De verhalen betekenen veel voor woningeigenaren die zelf ook aan de slag willen met duurzaam wonen. Tijdens de opendeurdagen op zaterdag 4 en zaterdag 11 november kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen bij deelnemende woningen. Daar horen zij meer over duurzaam wonen. Er is een grote variatie in soorten woningen en maatregelen te zien, zoals gasloze woningen, woningen met een warmtepomp of tussenwoningen die van label G naar A zijn gegaan. Kortom voor elk wat wils. Een aanrader voor iedereen die zich wil oriënteren op prettig en energiezuinig wonen!

Doet u mee?

Is uw huis duurzaam? En vindt u het leuk om uw woning als voorbeeldwoning aan bezoekers te laten zien? Meld u dan aan. Alle kennis en ervaring op het gebied van duurzaam wonen en bouwen is welkom. Misschien weet u uit eigen ervaring hoe lastig het is om de juiste informatie te vinden. Dit is de kans om uw verhaal te vertellen!

Gaat u op bezoek?

Op de website vindt u een overzicht van alle woningen die u kunt bezoeken. Bij de huizen die open gaan, staan de openingstijden vermeld en kunt u zich inschrijven.

Kans op een midweekje in een stohotel

Bezoekt u op 4 of 11 november een huis of stelt u zelf uw huis open? Dan maakt u kans op een midweekje weg op een bijzondere locatie: een stohotel in Haps (Brabant). 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief