Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Gratis advies duurzaam bouwen

12-06-2017

In Nederland is veel aandacht voor duurzaamheid. Vanaf 2020 is energieneutraal bouwen de norm. In Nieuwkoop vinden wij dit een positieve ontwikkeling. Daarom stimuleren wij onze inwoners nu al om hun woning zo duurzaam mogelijk te bouwen. Dit doen we door zelfbouwers een adviesgesprek aan te bieden met het Duurzaam Bouwloket. Dit gesprek gaat over gezond, duurzaam, energiezuinig en gasloos bouwen.

Tijdens het gesprek krijgen zelfbouwers een goed beeld van alle mogelijkheden om een duurzaam huis te bouwen. Na het gesprek kunnen zij zich gaan oriënteren op bouwers en installateurs die duurzame verwarmingsconcepten leveren.

Gaat u binnenkort een woning bouwen en bent u geïnteresseerd in een duurzame woning met zeer lage (of zelfs geen) energiekosten? Neem dan contact op met onze kaveladviseur Peggy van Essen om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Dit kan via of telefoon 14 0172. Let op: tijdens de actieperiode bieden wij een beperkt aantal adviesgesprekken aan, dus wees er snel bij! Informatie over duurzaam bouwen vindt u ook op www.duurzaambouwloket.nl

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief