Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Start bouw De Velden Langeraar

13-03-2017


De eerste palen voor nieuwbouwproject  De Velden zitten in de grond! Woensdag 8 maart gaf wethouder Guus Elkhuizen samen met één van de kopers het startsein voor deze feestelijke eerste paal.  Om de kopers op ludieke wijze financieel tegemoet te komen, deelde directeur Arjan Ton zakken muntdrop uit. De Velden is één van de deelprojecten binnen het plan Vivero en omvat 35 woningen.

Ontwikkelaar Bolton werkt volgens een zogenaamd ‘A la carte-concept’.  Dit concept houdt in dat de kopers mee konden denken over zowel het project als de eigen woning. Onder deskundige begeleiding bepaalden zij zelf hoe hun woning eruit kwam te zien. Dat deze formule aansluit bij de wensen van de kopers blijkt wel uit de verkoop van het project. Er zijn nog 3 woningen te koop. In De Velden komen rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Heeft u interesse? Kijk dan op www.develdenlangeraar.nl.   

Wethouder Elkhuizen is blij met de start van weer een deelproject binnen het plan Vivero.  ‘Ik vind het vanzelfsprekend dat inwoners mogen meedenken over het ontwerp van hun woning. Zo sluit het project naadloos aan op de wensen van de doelgroep. Ik hoop dat de bouw voorspoedig verloopt, zodat de kopers snel kunnen wonen in dit mooie project in Langeraar’.  

De ontwikkelingen van het plan Vivero in Langeraar volgen elkaar snel op. Na de CPO woningen, huurwoningen en het eiland met de vrije kavels, is nu ook het deelproject De Velden gestart. Kijk voor meer informatie op www.vivero-langeraar.nl

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief