Informatie aanvragen? Bel 14 0172 of Mail ons

Forse stijging

09-01-2017

In 2016 is het totaal aantal bezoekers op de website woneninnieuwkoop.nl behoorlijk toegenomen. We zien namelijk een stijging van bijna 40% in vergelijking tot vorig jaar. Deze website geeft informatie over het wonen in Nieuwkoop. Maar het laat ook de beschikbare woningbouwprojecten met vrije kavels zien en het geeft het woningaanbod in de gemeente weer. Via de website word je geïnformeerd, kan er informatie worden aangevraagd en is het mogelijk een afspraak te maken met de kaveladviseur.

Uit een analyse blijkt dat de meeste bezoekers komen uit Amsterdam, Ter Aar en Alphen aan den Rijn. Dit is niet verwonderlijk aangezien de campagne van Wonen in Nieuwkoop zich richt op deze gemeenten. We zien ook dat steeds meer kavelkopers hier vandaan komen.

Ook social media doet het goed. De projecten De Verwondering, Vivero en Zuidhoek hebben ieder een eigen facebookpagina. Deze wordt goed bezocht en vertoont een stijgend aantal vind-ik-leuks. De resultaten laten zien dat Wonen in Nieuwkoop online goed presteert en steeds succesvoller wordt. 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor de nieuwsbrief